Stille verkoop

Stille verkoop is een verkoopvorm waarbij de opdrachtgever er voor kiest, de woning niet, of nog niet in de publieke verkoop te zetten. De makelaar heeft wel de woning in de portefeuille en heeft ook verkoopdocumentatie beschikbaar, maar biedt deze nog niet aan op het internet (Funda) en plaatst ook geen bord in de tuin of aan de gevel. Kandidaten die specifiek zoeken naar een woonhuis met de kenmerken van de woning in de stille verkoop, worden hierover wel geïnformeerd. Ook kijkers die afhaken op vergelijkbare andere woningen worden attent gemaakt op het aanbod in de stille verkoop.

Verkopers kunnen verschillende redenen hebben voor een stille verkoop. Zo vindt niet iedereen het prettig om hun woonhuis ‘te koop’ te hebben staan of wil men mogelijk alleen onder bepaalde voorwaarden verkopen. Ook kan het zijn dat een verkoper de woning op lange(re) termijn aanbiedt en vast de mogelijkheden voor verkoop wil verkennen zonder dat het huis openbaar te koop is. Doorgaans hebben we  4 á 6 woningen in de stille verkoop in verschillende prijsklassen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ‘Stille verkoop’?  Bel dan even met kantoor 040-2833057 of met Mathijs Metselaars 06-53212138.

Kijk onder het kopje ‘Aanbod’ bij het hoofdstuk ‘Stille verkoop’ voor de woningen die we momenteel aanbieden in de stille verkoop.

Contact
Metselaars Makelaardij b.v.

Berg 19
5671 CA Nuenen
Nederland

040-2833057

Email: info@metselaarsmakelaardij.nl


Socialmedia
Partners
storage cabinet