Metselaars makelaardij
Metselaars makelaardij

Het vertrouwen waard

Al 40 jaar meer dan makelaar

Welkom op onze website, fijn dat je er bent!

Over ons

Kopen en verkopen kan iedereen.

Wij leven én bewegen met je mee.

Wij van Metselaars Makelaardij leven met je mee en bewegen met je mee. Dat doen wij door ons speciale aanpak, we helpen zelfs je huis verkoop klaar te makwn...

Metselaars makelaardij

Woonstijl

Jouw wens 
is onze klus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam laoreet felis sed lorem maximus, sit amet lobortis elit pretium. Nunc tincidunt in justo ac luctus.

hero-image

Very Important Buyer

Ben jij onze VIB?

(very Important buyer)

Op zoek naar een leuk huis? Laat ons dan in een persoonlijk gesprek weten wat je zoekt en wat je belangrijk vindt aan je nieuwe huis.

hero-image

De cijfers

Uw vertrouwen bewezen waard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a dui turpis.

hero-image

BEOORDEELD MET EEN

house

De cijfers

Uw vertrouwen bewezen waard

Bekijk wall of fame
star star star star star

"Metselaar Makelaardij heeft ons op een professionele en persoonlijke manier de afgelopen jaren geholpen bij de aankoop en verkoop van onze huizen. Het kantoor en haar medewerkers zijn flexibel en ervaren. Mathijs Metselaars en zijn makelaarsgilde geven een goed advies en zijn een luisterend oor voor de relaties. Op een Brabantse manier makelaardij bedrijven, eerlijk en oprecht!"

Erik-Jasper en Karin Noll

star star star star star

"Wij veranderen nogal eens van woning en hebben al drie maal een huis verkocht. Dat is in de huidige woningmarkt niet zo moeilijk. Maar … wij hebben ook andere tijden meegemaakt en steeds heeft Metselaars makelaardij ons met succes geholpen. Waarom: kennis van de markt, punctueel, groot bestand aan aspirant kopers en vooral ‘plezierig om mee te werken’. Zakelijk professionaliteit koppelen aan een persoonlijk contact is voor ons ‘de beste combinatie’ gebleken voor een ‘Plezierig resultaat’!"

Ton en Jeanne Grimberg

star star star star star

"In een overspannen markt is het Metselaars makelaardij binnen zes weken gelukt om ons eigen huis voor een topprijs te verkopen en een geweldige nieuwe stek te vinden waar we het enorm naar onze zin hebben. Ondanks dit korte tijdsbestek is het Mathijs toch gelukt om alles goed voor te bereiden, helder toe te lichten en prima af te wikkelen. Complimenten!"

Henri en Elly van Vlerken

star star star star star

" Fijne medewerkers; eerlijk en betrokken en vakkundig. "

Jasper van Minos

star star star star star

"Metselaars Makelaardij is voor ons dé makelaar. Bij onze verkoop waren we altijd goed geïnformeerd en op de hoogte van de vorderingen. In de tijd waarin de prijzen zeer variabel zijn, is vertrouwen zeer belangrijk. Dat vertrouwen hebben wij gevonden bij Metselaars Makelaardij. Waarvoor dank!"

Bram en Inge Jacobs

hero-image
house
hero-image

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed elit arcu, volutpat ut scelerisque.